Good vibes only

16:32

Self-confidence is the best outfit, rock it and own it.Vara e pe sfarsite si desi temerile si incertitudinile legate de cum aratam par sa dispara odata cu ea, barfele scolii parca sunt din ce in ce mai aproape.
Nu sunt cea mai increzatoare persoana nici pe departe, desi cred ca usor, usor am invatat cand e necesar sa cred in mine.
Criticile pot aparea oricand, sunt mereu in jurul nostru gata sa ne traga in jos, sa ne sperie, sa ne intoarca din drum, e alegerea noastra daca le blocam sau le lasam sa ne afecteze.
Eram absorbita de Pinterest ca de obicei cand am dat peste un articol despre cum sa invingi barfele si cum sa treci peste comentariile neplacute, asa ca uite cei 3 asi din maneca celor care reusesc sa opreasca negativitatea din jurul lor.

1.ignore

De cele mai multe ori persoanele care arunca insulte cauta un oponent, o persoana care sa arunce inapoi, mai pe scurt un razboi fie el verbal sau virtual. Cea mai buna solutie este sa ignori orice remarca, orice comentariu neplacut, ramai pozitiv si nu ii raspunde negativitatii cu negativitate.

2.think about you

De ce nu ma place persoana asta, e vina mea sau e pura gelozie ?
Daca ai ajuns la concluzia ca cea de-a doua varianta este cauza disputei, atunci concentreaza-te pe tine. Gandeste-te cate calitati ai, ce te diferentiaza de ceilalti si simte-te bine in pielea ta.

3.talk

Cei mai fericiti oameni sunt cei care au persoane dragi alaturi. Nu suferi in tacere vorbeste cu cei in care ai incredere, spune-le ce ti se intampla si cere-le sfatul. De cele mai multe ori incurajarile persoanelor la care tii pot sa remedieze situatia si sa iti redea increderea in tine.

Good vibes only!You Might Also Like

0 comentarii

contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

check out