Beautiful Escape

14:24

Dear summer, please be good for me.
Jumpsuit: L'armario

Sunt in casa in fata laptopului, e foarte cald si visez la o limonada, ceea ce inseamna ca este vara de-a binelea. Sezonul estival s-a instalat , deci asteptam cu nerabdare petrecerile in aer liber, si noptile lungi de pe plaja. 
Intr-o mare de culoare si modele alege sa porti ceva inchis si o sa iesi in evidenta. Desi nuantele inchise par banale si uneori batranicioase, salopeta asta cu siguranta nu e niciuna dintre ele.
O sa o gasiti aici, este de la  L'armario si este absolut superba. Tot ce imi doresc acum e sa sar in tren si sa plec la mare ca sa port salopeta asta intr-o seara, in bataile brizei.
Este feminina: spatele gol, pantalonii lejeri si panglicile lungi care cad pe spate, sunt cateva detalii care iti asigura lumina reflectoarelor. 
Nu pot sa ma abtin, ador "the Kardashian hair". Probabil nu exista persoana care sa nu isi doreasca sau care sa nu fi incercat  macar o data impletiturile astea. Fie ca sunt doar doua codite fie ca sunt mai multe, coafura asta mi se pare perfecta pentru vara.   
Hai sa visam impreuna la apusuri sangerii si la zgomotul atat de placut si de familiar al valurilor ce se sparg la infinit de tarm.
Nu  uitati sa intrati aici, ca sa vedeti hainutele de la L'armario si salopeta mea.
         Va pup, Dana :*

(play the video)

You Might Also Like

2 comentarii

contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

check out