CITY OF BROKEN ANGELS

09:00(vatican museum)
(castel sant'angelo)
When I was a kid, I always hoped the alien how found my balloon was happy.
Muzeul Vatican este o adevarata comoara. In interiorul lui zac mii de ani de istorie si secrete. Nu o sa scriu prea multe detalii despre ce veti vedea in interior, pentru ca o sa gasiti toate informatiile necesare pe alte zeci de blogguri. 
Ce trebuie sa stiti este ca veti astepta la o coada imensa (daca mergeti in jurul orei 11), dar dupa parerea mea se merita. Capela Sixtina este punctul principal al muzeului, dar trebuie sa recunosc ca exista alte sali mult mai interesante.Desi nu se compara cu grandiosul Louvre, Muzeul Vatican este un sanctuar unde arta, religia si istoria se contopesc si cu siguranta poti petrece cateva ore mistice acolo.
Castelul Sant'Angelo este impresionant...Pentru cei ce au vizitat castelele din secolele 18, 19 , precum Versaille sau Windsor, castelul Sant'Angelo este poate lipsit de viata. Poate pentru ca sunt fata sau cine stie poate pur si simplu pentru ca din copilarie am fost "indragostita" de Ludovic, Versaille a ajuns sa aiba un loc special pe lista locurilor mele preferate; nu pot spune acelasi lucru si despre San'Angelo. Aici esti purtat in anii de glorie ai Romei si ai Imperiul Roman pe vremea cand eleganta inca nu isi conturase o forma. Este totusi locul unde baietii se pot pierde in visele lor si pot trai pentru cateva momente ca acel gladiator care le-a infrumusetat copilaria. 
Ca directii, Muzeul este foarte aprope de castel si exista si mijloace de transport in comun in apropierea acestora. 
Sa ne intoarcem la moda. Asta cred ca este una din tinutele mele preferate pe care le-am purtat la Roma. pentru ca m-am simtit foarte confortabil. Salul a fost incredibil nu doar pentru ca mi-a tinut de cald ci si pentru ca a adaugat culoare si textura tinutei. Accesoriul meu preferat este palaria, pur si simplu o ador. Cred ca palariile sunt asul din maneca unei fashioniste.

Mai multe detalii despre tinutele pe care le-am purtat le gasiti in descrierea videoclipului.

Mai multe postari despre Roma astepta sa fie publicate pe blog,
va pup. Dana :*

You Might Also Like

0 comentarii

contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

check out