Soft grunge room decor

11:20Sometimes you have to stand alone just to make sure you  still can.

Una din pasiunile mele este decorul de interior. Acest domeniu ma captiveaza mereu si abia astept schimbarea sezonului numai ca sa imi redecorez camera. Acum este foarte popular stilul soft grunge care mie imi place la nebunie. Mi-am ales si ca culoare de baza albul pentru ca ofera camerei luminozitate.
Pietrele sunt in culori de mov si verde, ametistul este piatra norocoasa a zodiei mele.
Pentru un joc de texturi am asezat diferite ornamente de lemn de diferite culori, iar pentru putin contrast decoratiunile sunt fie argintii fie albe. Imi plac placutele cu citate motivationale, ma fac sa zambesc dimineata, iar luminitele de Craciun nu imi parasesc niciodata camera. Capul de cerb argintiu este preferatul meu mi se pare ca adauga ceva bohimian camerei. Alt trend in materie de designe de interior care imi place la nebunie este legat de florile verzi in diferite ghivece de culoare alba. Ador lampa de sare nu numai pentru ca este frumoasa si se potriveste cu tema camerei, dar si pentru proprietatile ei benefice. 
Cred ca unul dintre cele mai importante lucruri este sa te simti bine in camera ta si sa fii fericit doar cand o privesti.

You Might Also Like

0 comentarii

contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

check out