Winter Chills

11:17


That moment when you know you're not a sad story; you are alive.
Se pare ca vremea s-a schimbat peste noapte si a trebuit sa scot toate hainele groase afara. Ma bucur ca pot sa ma infofolesc cu paltoane calduroase si esarfe mari in sfarsit. 
Nu stiu cum sa-i spus acestei haine: cojoc, suba, in orice caz imi place la nebunie. Este destul de lunga ceea ce este foarte bine si este super pufoasa si calduroasa. Cea mai frumoasa parte este gulerul mare care imi aduce aminte de ceva ce purta Katniss Everdeen in Jocurile Foamei. Am vrut sa mai port o data kaki, pentru ca a fost culoarea anului. Esarfa clasica cu carouri rosii nu se demodeaza in nicio iarna. Este super lunga si groasa deci cu siguranta tine de cald.
Parul si cizmele ma duc cu gandul la Katniss de asemenea, chiar daca nu este impletitura ei clasica la spatele capului, coditele astea au acelasi vibe. Imi plac la nebunie si in 2015 toata lumea a incercat macar o data aceasta impletitura. Cizmele sunt lungi in stil army cu sireturi si completeaza perfect tinuta. Se pare ca neintentionat am creat o versiune proprie a uneia dintre tinutele lui Katniss, cu  mai multa culoare.
Sper ca ati avut un 2015 minunat si ca 2016 va fi un an si mai bun plin de bucurii si realizari.
Un an nou fericit, va pup,
Dana :*

You Might Also Like

0 comentarii

contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

check out