ON A BAD DAY THERE IS ALWAYS LIPSTICK

19:39Cu siguranta toata lumea a auzit de rujurile de la Mac. Imi doream de ceva vreme sa incerc si eu unul si  de ce nu sa incep o colectie. Primul mi l-a cumparat mami, bineinteles o nuanta de rosu pentru ca asta port pe buze cel mai des. Apoi mi-am luat unul intr-o nuanta inchisa de maro cu o tenta aramie si unul un nud inchis. 
Toate cele trei au un finish lustre, adica nu sunt nici mate, nici glossy, rezista pe buze incredibil de mult si au o compozitie hidratanta. Se aplica foarte usor pe buze, nuanta difera putin in functie de culoarea pielii, pe tenul meu foarte deschis nuantele se vad intens.
Pentru zi nuanta Touch este perfecta si se potriveste pentru fiecare anotimp. Spice it up! este rujul numai bun pentru toamna, iar pentru iubitoarele de rosu Lady Bug este minunat.
Chiar daca nu sunt asa de ieftine si probabil firme drugstore fac rujuri aprope la fel de bune, Mac ramane in topul vanzarilor de rujuri si acum am inteles de ce. Recomand cu incredere rujurile de la Mac si daca tot se apropie sarbatorile poate includeti unul pe lista de cadouri.

You Might Also Like

0 comentarii

contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

check out