Don't let the muggles get you down

13:46" I solemnly swear that I am up to no good "
Vara trecuta mi s-a indeplinit  una din dorintele mele de demult. Am sperat mereu, de cand am citit prima data cartile Harry Potter pe la 11 ani, ca voi avea una din baghetele celebre. Dorinta mi s-a implinit vara trecuta in Londra, cand am intrat din intamplare intr-un magazin de jucarii si am fost coplesita de o gramada de articole de colectie Harry Potter. Bineinteles mi-am cumparat bagheta lui Hermione. Stiu ca multi considera astfel de cumparaturi o risipa de bani, dar eu sunt de parere ca ceva ce are valoare sentimentala merita fiecare banut.
Asta vara cand eram in Paris si imi pierdeam timpul pe Instagram am vazut ca cei de la Primark adusesera noua colectie de pijamale printre care se numarau si cateva cu Harry Potter. 
Doamne ajuta, ce bine ca exista bloggeri! 
Normal ca intr-un oras asa mare ca Parisul complexele comerciale sunt la periferie. Doi francezi draguti au incercat sa-mi ofere informatii despre locul unde se afla magazinul Primark in metrou, dar eu si mami a trebuit sa coboram si am aflat doar jumatate din informatie. La hotel am cautat mai multe detalii si o bloggerita foarte draguta a scris pana si ce autobuze trebuia sa iei ca sa ajungi pana la magazin. A doua zi de dimineata am plecat cu mami spre Primark, si nici nu pot sa spun cat de fericita am fost cand am vazut toate articolele cu Harry Potter.
Chiar daca pijamaua este cu simbolul Cercetasilor si casa mea preferata este cea a Viperinilor, imi place la nebunie. 
Dimineata cand ma trezesc in cearsafurile mele cu stema celor 4 case ma simt ca la Hogwarts.

Uneori visele devin realitate, asa ca nu uitati niciodata sa visati,
va pup, Dana :*

You Might Also Like

0 comentarii

contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

check out