Wanderlust

16:38

Ce poate fi mai frumos decat sa calatoresti? Daca as putea as calatori tot timpul. Asta vara cum bine stiti am fost in Paris. Pot spune ca am petrecut cele mai frumoase 10 zile in cea mai frumoasa capitala europeana. 
La inceput nu am vrut sa exagerez cu postarile despre Paris, dar in weekend-ul trecut m-am uitat prin poze si le-am gasit pe acestea...gradinile Luxembourg.
Aceste gradini insumeaza perfect ce inseamna spiritul Parisului. O atmosfera relaxanta unde oamenii isi petrec timpul liber citind sau admirand natura, aceste gradini sunt locul perfect pentru o dupa amiaza in familie. Ma intreb cum arata acum, toamna, cu miile de nuante de auriu... 
Poti sa faci atat de multe in gradini. Poti sa stai langa fantani si sa citesti, poti sa te plimbi printre florile minunate, poti sa te intinzi pe iarba moale sau poti sa iti imaginezi cum era viata acolo pe vremea cardinalului Richelieu. 
Daca gradinile sunt un spatiu larg, Cartierul Latin este exact opusul. 
Stradutele inguste presarate cu restaurante, creperiile, librarii reprezinta o alta latura a Parisului. 
Daca in viitorul apropiat aveti fericita ocazie sa va luati zborul pana la Paris, nu ezitati nicio secunda. Puteti sa va bucurati de frumusetea orasului si fara sa cheltuiti prea multi bani, pentru ca gradinile si stradutele pitoresti sunt la fel de frumoase ca faimoasele muzee. 

You Might Also Like

0 comentarii

contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

check out