You are a poem that breathes

15:35


Muzeul Luvru... un sanctuar al artei si caminul celor mai impresionante opere de arta este situat in inima Parisului. M-am plimbat prin lumea impresionanta a picturilor si sculpturilor timp de trei ore si tot nu am reusit sa vad intreg muzeul. 
Daca ajungeti sa faceti o vizita muzeului trebuie neaparat sa vedeti Gioconda(pictura), Venus din Milo(sculptura), Victoria de la Samothrace(sculptura), Incoronarea lui Napoleon(pictura). Interesante sunt si expozitiile egiptene, iar apartamentele lui Napoleon impresioneaza prin frumusete.

Outfitul pe care l-am purtat a fost unul lejer si totusi cool. Imi place la nebunie cum o pereche de sosete pana la genunchi transforma complet o tinuta.
Bineinteles, sunt o mare fana a stilului grunge fapt ce se reflecta si in tinuta mea. De dimineata a fost racoare asa ca am purtat o camasa in carouri, pe care la pranz am legat-o in jurul taliei. 
Vans cu pisici... Ce poate fi mai frumos? Imi plac la nebunie sunt super comozi si cand sunt trista tot ce trebuie sa fac e sa ma uit in jos la pantofi si ma inveselesc vazand fetele pisicutelor.
Aaaaaaaaa da... Daca ajungeti in preajma Luvrului si vreti sa faceti  cateva cumparaturi magazinele de pe strada Rivoli va asteapta.
Nu uitati sa va abonati la blog, sa dati like paginii de facebook si subscribe pe canalul de youtube,
va pup, Dana :*
OUTFIT DETAILS 
TShirt:mango
Knee High Socks:H&M
Flannel:Zara
Shoes:Vans

You Might Also Like

0 comentarii

contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

check out