They will only care when you are gone

15:06

Domul Invalizilor este locul unde se afla ramasitele celui mai mare geniu militar francez, Napoleon. 
Personal, nu sunt atrasa de povesti de razboi, iar muzeul militar mi se pare complet plictisitor, dar totusi m-am intors la impunatoarea cladire din nou... Ceea ce m-a determinat sa o vizitez din nou(inafara de insistentele mamei mele) a fost frumusetea cladirii. Imi place la nebunie arhitectura acestei cladiri, nu stiu de ce, cred ca auriul ce acopera cupola imi atrage privirea. 
Daca ajungeti in Paris, Domul Invalizilor este o atractie turistica ce "nu trebuie ratata", dar va spun sincer, daca un muzeu imens plin cu arme si un sicriu de lemn mare nu va suna interesant, cu siguranta va veti plictisi de moarte, dar totusi frumusetea cladirii va v-a impresiona.
Vremea a fost chiar proasta. Toata dimineata a plouat torential si daca nu as fi avut o geaca impermeabila as fi degerat. Cand m-am uitat pe geam si am  vazut vremea urata m-am hotarat pe loc: blugi boyfriend bineinteles. 
Bluzica pe care am purtat-o este un cadou de la cea mai buna prietena si m-am simtit mai aproape de casa purtand-o. Imprimeul cu flori de la baza imi  aducea aminte de vara, dar culorile pastelate de verde, maro, albastru, aduceau a toamna ceea ce mi-a placut super mult.
Pantofii sport albi s-au lipit de picioarele mele si chiar daca incercam sa ma gandesc sa asortez alte perechi de pantofi, mereu ma intorceam la acestia.
Daca va uitati atent pe mana stanga am un flash tattoo negru cu auriu. L-am avut la mana foarte mult timp si imi placea la nebunie cum completa fiecare tinuta.
Multumesc pentru ca imi cititi postarile, nu uitati sa dati follow blogului, like paginii de facebook si subscribe pe youtube.
OUTFIT DETAILS
Jeans:Zara
Shoes:Nike
Blouse:bershka


You Might Also Like

2 comentarii

contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

check out