Collecting special moments

13:07A inceput scoala si odata cu ea incepe si stresul. Sunt o persoana care se streseaza din orice si care mereu are impresia ca nu are suficient timp. Anul trecut nu faceam fata stresului prea bine, incercam mereu sa fac din ce in ce mai mult si asta nu ma ajuta cu nimic. Cel mai bun remediu pentru acest stres este deconectarea totala. O ora petrecuta afara te revigoreaza complet. Invat in camera mea majoritatea timpului si cand iau pauze imi place sa ies din camera pentru ca, creierul meu sa nu se mai gandeasca deloc la teme.
Pentru zilele cand ai mai mult timp liber sau cand iti permiti sa iei o pauza mai serioasa intre lectii, o inalnire cu prietenii e mai mult decat relaxanta. Socializarea te bine dispune fara sa iti dai seama.
O carte, un film sau chiar si o piesa de teatru te pot deconecta deasemenea.
Nu-mi vine sa cred, dar am fost vinerea trecuta cu colegii la o piesa de teatru si mi-a placut la nebunie, deci daca ecranul mare de la cinematograf va oboseste, incercati teatrul.
Asa ca data viitoare cand nu va puteti concentra la capacitate maxima, nu va chinuiti, luati o pauza si incercati mai tarziu iar, cu siguranta o sa va simtiti mai bine.
Sper ca postarea asta sa va ajute putin, nu uitati ca aveti nevoie si de pauze. Daca va place blogul meu dati follow, iar daca sunteti interesate de machiaj dati  subscribe pe Youtube.
Va pup, Dana :*

You Might Also Like

0 comentarii

contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

check out