Cities full of empty people

21:20

Care e visul fiecarui tanar, daca nu acela de a locui intr-o zi intr-un oras mare? Trebuie sa recunosc ca si eu sunt una dintre acesti visatori. Imi place sa fiu inconjurata de cladiri impunatoare, dar in special imi place sa ma uit in jur si sa vad sute de oameni...
Poate suna ciudat, dar chiar ador sa am in jur multi oameni, unii grabiti, unii relaxati, unii fericiti si altii tristi. Intr-un oras mare nu esti niciodata singur pe strada, ceea  ce mie imi place mult.
Capitale impunatoare inseamna arhitectura impunatoare... Ce poate fi mai frumos decat sa te trezesti, sa te uiti pe geam si sa vezi cladiri mari, cladiri vechi, strazi aglomerate si cafenele asortate.
Pare viata de vis...

                                       La Défense

Cartierul afacerilor m-a lasat cu rasuflarea taiata. Cladirile uriase pline de birouri sunt atat de impunatoare ca ti se face pielea de gaina privindu-le. Ma gandesc cum te simti in biroul tau la etajul 100 al uneia din cladirile din Defense privind pe geam boemul Paris. Contrastul dintre centrul orasului luminilor si acest cartier este mare, chiar foarte mare. 
Desi eu personal, prefer un oras al artei si al frumosului, nu pot sa spun ca mi-a displacut aceasta parte a Parisului, care m-a facut sa realizez cat de mici si unici suntem fiecare dintre noi...

You Might Also Like

0 comentarii

contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

check out